• Home
  • Novosti
  • Gostovanje mr. sc. Tomislava Kalema dr. med. u emisiji “Zdravo je znati”

26 srpnja, 2024

Gostovanje mr. sc. Tomislava Kalema dr. med. u emisiji “Zdravo je znati”


Dr. Tomislav Kalem sudjelovao je u emisiji “Zdravo je znati”, koja se emitira u sklopu jedne od najgledanijih jutarnjih emisija u Hrvatskoj, “Dobro jutro Hrvatska”.

Gostovanje dr. Kalema bilo je posvećeno osvještavanju javnosti o važnosti redovitih uroloških pregleda. Tijekom emisije, dr. Kalem je detaljno govorio o prednostima Da Vinci robotskog sustava za uklanjanje raka prostate. Ovaj napredni tehnološki sustav, koji je prvi u Hrvatskoj stigao upravo u IMC Prioru, omogućava minimalno invazivne kirurške zahvate s visokim stupnjem preciznosti, što rezultira bržim oporavkom pacijenata i smanjenjem rizika od komplikacija. Dr. Kalem je istaknuo kako je pravovremeno otkrivanje i liječenje ključ uspjeha u borbi protiv raka prostate.

Osim toga, dr. Kalem je iskoristio priliku predstavi IMC Prioru, vrhunski medicinski centar specijaliziran za urologiju i druge medicinske usluge.

Gostovanje dr. Kalema u emisiji “Zdravo je znati” privuklo je veliku pažnju gledatelja i dodatno osvijestilo javnost o važnosti redovitih uroloških pregleda te prednostima koje donosi moderna medicinska tehnologija.

Zahvaljujemo na snimanju videa i posebno zahvaljujemo voditeljici Anji Alavanji Viljevac na izvrsnom vođenju emisije.

Skip to content